Atl. Madrid – Barcelona Speltips 17.03.2024

LaLiga 17 Mar 21:00
Atl. Madrid badge Atl. Madrid
lwdwld
Barcelona badge Barcelona
wdwwdw

Atletico Madrid och Barcelona är kvartsfinalister i årets Champions League, men deras plats i nästa säsongs turnering för de rika är ännu inte garanterad. Det är vad tvisten mellan dem kommer att handla om idag på Metropolitano i Madrid. Värdarna ligger fyra i början av omgången, medan gästerna ligger trea och sex poäng före. Här kan en förlust för Dushechi visa sig vara katastrofal i jakten på andra och tredje plats, medan deras eventuella framgång skulle strama åt kampen från andra till fjärde plats.

euro predictor

Atl. Madrid vs Barcelona Match Preview

Atletico Madrid är definitivt inte i bra form, efter att ha inkasserat flera förluster under den senaste en och en halv månaden och tappat ur King’s Cup-turneringen. Förra veckan förlorade laget till och med mot Cadiz i La Liga. Dessa dåliga resultat är dock på baksidan efter att Simeones pojkar spelade en bra match på onsdagen i Champions League-returen mot Inter. Matchen i Madrid vanns med 2-1, och Atleticos spelare visade mer karaktär när de tog straffar.

En dag tidigare slog Barcelona också ut ett italienskt lag på väg till Champions League-kvartsfinalen. I en relativt enkel match vann Blaugranaas med 3:1 hemma mot Napoli och gick vidare med 4:1 sammanlagt. Lagets form i La Liga är dock mycket bättre än deras motståndare idag. De torra näten i ligan är nu tre i rad, efter att ha tagit sju poäng av Hetafe, Athletic Bilbao och Mallorca.

Barcelona har fyra raka segrar i detta rivalmöte, de tre senaste med 1-0. Atletico är dock fortfarande hemmafavoriter i Madrid och har haft en fenomenal säsong på Metropolitano. Huvudstadsklubben har bara misslyckats med att slå Hetafe hittills i La Liga och är det mest produktiva hemmalaget i ligan. Barcelona är å andra sidan det enda lag som fortfarande inte har förlorat på bortaplan, men de två besöken av storklubben i Madrid är ännu inte avklarade.

Atl. Madrid vs Barcelona Predicted Lineups

Atl. Madrid: Jan Oblak; Stefan Savić; Axel Witsel; Mario Hermoso; Marcos Llorente; Rodrigo de Paul; Koke; Pablo Barrios; Samuel Lino; Álvaro Morata; Antoine Griezmann;

Barcelona: Marc-André ter Stegen; Jules Koundé; Ronald Araújo; Pau Cubarsí; João Cancelo; Raphinha; Andreas Christensen; İlkay Gündoğan; Lamine Yamal; Robert Lewandowski; João Félix;

Atl. Madrid vs Barcelona Prediction:

Det är minimal skillnad i gjorda mål mellan de fyra bästa lagen i La Liga-tabellen, och de gör det ganska bra i detta avseende. Det är dock bara Real som lyckas hålla en jämn nivå i försvaret, därav poängskillnaden. Diego Simenoes Atletico Madrid kommer alltid att vara ett lag som gillar att vinna med ett starkt försvar, även om det inte har varit fallet den här säsongen. Xavis problem i försvaret har dock varit allvarliga under hela kampanjen, men här ser vi förbättringar i den aspekten också. Jag tror inte att något av lagen kommer att gå in i ett galet målskytte, även om det är precis vad bookmakarna förväntar sig. I sex av de sju senaste matcherna i rivaliteten har mindre än 2,5 mål gjorts.

Atl. Madrid vs Barcelona Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

23:00 Copa América
02:00 Copa América
Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad