Fiorentina – Milan Speltips 30.03.2024

Serie A 30 Mar 20:45
Fiorentina badge Fiorentina
ddwdlw
Milan badge Milan
wwwdlw

Fiorentinas senaste match i Serie A var för tre veckor sedan. Violerna spelade dock i Conference League i mitten av förra månaden. Man spelade oavgjort 1-1 mot Maccabi Haifa, men vann sitt besök i Israel med 4-3 och det oavgjorda resultatet i Florens räckte för att kvalificera sig till kvartsfinal. Där kommer Fiorentina att möta Victoria Pilsen. I övrigt nådde violerna också oavgjort i sin senaste Serie A-match efter att ha spelat 2-2 med Roma på Artemio Franchi.

Fiorentina vs Milan Match Preview

Milanolaget är däremot i exceptionell form och har fem raka segrar, varav två dock var i Europa League. Först vann Rossoneri med 4:2 hemma mot Slavia Prag, och sedan tog man en 3:1-seger på besök i Tjeckien. Med detta resultat avslutades Milans sista match i Serie A. Innan landslagsuppehållet slog de svartröda Verona. Milans övriga två segrar i serien var över Lazio och Empoli, båda matcherna slutade 1-0.

Fiorentina vann sin senaste hemmamatch mot Milan med 2-1, men föll med 0-1 borta på Giuseppe Meazza den här säsongen. Det här var också den fjärde raka segern för Rossoneri på deras egen stadion över Violett, men de har förlorat sina två senaste besök på Artemio Franchi. Fiorentinas segersvit började efter en 4-2-seger 2021, där Dusan Vlahovic och Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål vardera. Den förstnämnde är för närvarande en del av Juventus, medan den legendariska svensken har gått i pension.

Fiorentina vs Milan Predicted Lineups

Fiorentina: Pietro Terracciano; Michael Kayode; Nikola Milenković; Luca Ranieri; Cristiano Biraghi; Arthur; Rolando Mandragora; Nicolás González; Lucas Beltrán; Riccardo Sottil; Andrea Belotti;

Milan: Mike Maignan; Davide Calabria; Matteo Gabbia; Fikayo Tomori; Alessandro Florenzi; Yacine Adli; Tijjani Reijnders; Christian Pulišić; Ruben Loftus-Cheek; Rafael Leão; Olivier Giroud;

Fiorentina vs Milan Prediction:

I år har Fiorentina bara inkasserat en förlust på hemmaplan. I slutet av januari föll de violetta med minsta möjliga 0:1 mot Inter. Det var också den första hemmaförlusten för Fiore sedan början av november, då man också förlorade med 0:1, men mot Juventus. Jag tror inte att Milan kommer att kunna ta tre poäng på Artemio Franchi den här gången, men jag förväntar mig att Rossoneri fortsätter att göra mål i violernas mål även den här gången. Fiorentina har släppt in ett mål i var och en av sina hemmamatcher mot Milan sedan 2016, då de två lagen slutade 0-0.

Fiorentina vs Milan Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad