Georgia – Luxembourg Speltips 21.03.2024

UEFA EURO 2024 kan få sin ovanliga deltagare och möjligheten att detta sker ligger i händerna på Georgien och Luxemburg. Under de senaste åren har båda lagen visat stora framsteg och får fullt välförtjänt sin möjlighet att kvalificera sig för ett stort europeiskt forum. Dagens match är dock bara det första steget mot mästerskapet i Tyskland, eftersom man om några dagar måste besegra paret Grekland – Kazakstan.

Georgia vs Luxembourg Match Preview

Georgiens fenomenala svit på elva matcher utan förlust är fortfarande ett stort nederlag, även om förra året inte var så framgångsrikt för laget. Georgierna plockade bara åtta poäng i sin kvalgrupp A, men även det verkar inte vara någon dålig prestation i sällskap med Spanien, Skottland och Norge, samt underdogen Cypern, från vilka de flesta av poängen faktiskt togs.

Det var å andra sidan i de tidigare kvalmatcherna som Luxemburg visade att man kan kämpa för sin plats på ett stort fotbollsforum. Laget vann hälften av de tio matcherna och lämnade Island och Bosnien och Hercegovina bakom sig i tabellen. Laget tog 17 poäng och den största besvikelsen var 0:1-förlusten hemma mot Slovakien i en jämn match där Red Lions till och med hade övertaget.

Georgia vs Luxembourg Predicted Lineups

Georgia: Giorgi Mamardashvili; Otar Kakabadze; Solomon Kvirkvelia; Guram Kashia; Luka Lochoshvili; Irakli Azarovi; Giorgi Chakvetadze; Nika Kvekveskiri; Giorgi Kochorashvili; Georges Mikautadze; Zuriko Davitashvili;

Luxembourg: Anthony Moris; Laurent Jans; Enes Mahmutović; Maxime Chanot; Dirk Carlson; Sebastien Thill; Mathias Olesen; Timothé Rupil; Vincent Thill; Leandro Barreiro; Gerson Rodrigues;

Georgia vs Luxembourg Prediction:

Med tanke på vad Georgien och Luxemburg har visat under de senaste åren har de definitivt tagit sig ur kategorin fotbollens dvärgar. Allt kan förväntas i en drabbning mellan dem, med fördelen definitivt på värdens sida, vilket i detta fall är Georgien. Jag tror dock inte att gästerna kommer att ge upp, och det stora framsteget för dem är deras offensiva prestation. Förra året såg vi Luxemburg slå Bosnien med 4-1 och Island med 3-1, båda på hemmaplan. De har också bara förlorat två av sina tio senaste bortamatcher och bara misslyckats med att göra mål i tre av dessa matcher.

Georgia vs Luxembourg Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

23:00 Copa América
02:00 Copa América
Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad