Israel – Iceland Speltips 21.03.2024

Belgien, Slovakien och Rumänien väntar på sin sista motståndare i grupp E i EURO 2024. Det blir sannolikt Israel eller Island, men de två lagen måste inte bara gå segrande ur sin match idag, utan måste också slå tvåan från Grekland och Kazakstan. Naturligtvis är Grekland favoriten i denna kvartett, men det ser oändligt nyfiket ut och jag tror personligen att även kazakherna kan överraska oss.

Israel vs Iceland Match Preview

Israel lottades som värd i denna viktiga drabbning, men på grund av händelserna i Mellanöstern förlorar man sin rätt och kommer bara att vara en symbol i Budapest. Om matchen spelades i Tel Aviv skulle jag inte tveka om vilket av de två lagen som skulle gå vidare, eftersom deras bästa resultat definitivt är på deras egen gräsmatta, inte på någon annans.

I övrigt lyckades Israel precis inte skrälla i grupp I och eliminera Schweiz, som förmodligen säkrade sin plats i Europamästerskapen. Israelerna var bara två poäng från andraplatsen, efter att ha samlat 15 poäng i sin tillgång. Alla fyra segrarna kom dock mot outsiders Andorra och Vitryssland, och laget förlorade en gång vardera mot ledarna Rumänien och Schweiz.

Island, å andra sidan, höll sig långt borta från kampen om de två översta platserna. Sammantaget var lagets prestation inte alls bra och om vi räknar bort de sex poängen från matcherna mot Liechtenstein, så blev det bara en seger och en oavgjord i de åtta viktiga matcherna. Alla besök, förutom det till Liechtenstein, förlorades.

Israel vs Iceland Predicted Lineups

Israel: Omri Glazer; Eli Dasa; Miguel Vítor; Sean Goldberg; Roy Revivo; Dor Peretz; Mohammad Abu Fani; Anan Khalaili; Oscar Gloukh; Dor Turgeman; Eran Zahavi;

Iceland: Hákon Rafn Valdimarsson; Victor Pálsson; Sverrir Ingi Ingason; Hjörtur Hermannsson; Dagur Dan Þórhallsson; Jón Dagur Þórsteinsson; Eggert Aron Guðmundsson; Ísak Bergmann Jóhannesson; Arnór Sigurðsson; Willum Thor Willumsson; Andri Guðjohnsen;

Israel vs Iceland Prediction:

Under försommaren 2022 slutade de två lagen oavgjort 2-2 två gånger i Nations League-turneringen, tack vare vilket de är här nu. År 2010 vann Israel med 3-2, och kanske får vi se en mållös match igen idag. Men i den senaste kvalomgången visade israelerna att de kan hålla sitt mål från att göra mål och vi såg en hel del matcher med under 2,5 skott, vilket är ovanligt för dem. Jag skulle dock inte satsa på mål i dagens möte, där klassen är till Israels fördel. Även om värdarna inte kommer att spela på sin hemmaplan, utan den i Budapest, förväntar jag mig att de går vidare.

Israel vs Iceland Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

02:00 Copa América
23:00 Copa América
Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad