Lens – Nice Speltips 16.03.2024

Ligue 1 16 Mar 21:00
Lens badge Lens
wwldww
Nice badge Nice
lldlld

På lördagskvällen ställs Lens mot Nice i jakten på tredje raka segern i Ligue 1. Örnarna var med i toppen i början av året men är nu på väg att falla ur topp sex. De är för närvarande sexa, men bara en poäng före sjundeplacerade Marseille. Lens, å andra sidan, ligger nu på femte plats, två poäng före sina kommande motståndare. De rödgula är också i nivå med Lille, tre poäng före tredjeplacerade Monaco och fyra bakom andraplacerade Brest.

Lens vs Nice Match Preview

Under veckan fördjupade Nice-laget den kris de befinner sig i efter att också ha tappat Coupe de France-turneringen. De kommande gästerna förlorade 1:3 borta mot PSG och parisarna gick vidare till semifinalen där de kommer att spela mot Rennes. Detta var den tredje förlusten i rad för Nice. Innan dess föll örnarna 1:2 mot Montpellier och Toulouse. De rödsvarta är också segerlösa i Ligue 1 sedan slutet av januari, då de slog Metz med 1-0. Under denna svåra period har Nice inkasserat fyra nederlag och bara tagit två poäng, som kom efter mållösa oavgjorda matcher mot Brest och Clermont.

Lance är som sagt i mycket bra form och jagar en tredje raka ligaseger. Förra helgen lyckades de kommande värdarna slå Brest med minsta möjliga 1-0, och dessförinnan tog man en klassisk seger borta mot Lyon. De tre poängen från mötet med Brest kom efter att försvararen Ruben Aguilar lyckades göra Bolart-Delelises enda mål i den 32:a minuten. Det var den 30-årige försvararens första mål sedan säsongen 2020/21 då han bar Monacos färger.

Lens vs Nice Predicted Lineups

Lens: Brice Samba; Jonathan Gradit; Kevin Danso; Facundo Medina; Ruben Aguilar; Nampalys Mendy; Neil El Aynaoui; Przemysław Frankowski; David Pereira da Costa; Florian Sotoca; Elye Wahi;

Nice: Marcin Bułka; Jordan Lotomba; Jean-Clair Todibo; Dante; Melvin Bard; Pablo Rosario; Hicham Boudaoui; Khéphren Thuram; Gaëtan Laborde; Terem Moffi; Jérémie Boga;

Lens vs Nice Prediction:

I början av den här säsongen var Nice till och med nummer ett i Ligue 1 ett tag, men det finns inte längre något minne av det goda spelet från spelarna i svarta och röda tröjor. I slutet av förra året tog Eagles en seger över Lance efter att ha slagit dem med 2-0. De vann också sitt senaste besök i Bolart-DeLeLise, efter att de spelat ut sina rivaler 1-0 förra säsongen. Nu tror jag dock att de kommande gästerna inte kommer att kunna få ens en poäng från matchen med Lance. Under de senaste två decennierna har värdarna bara två nederlag på sitt eget fält av Nice.

Lens vs Nice Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

23:00 Copa América
02:00 Copa América
Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad