Lille – Rennes Speltips 10.03.2024

Ligue 1 10 Mar 17:05
Lille badge Lille
wlwlwd
Rennes badge Rennes
ldwwww

En av de intressanta drabbningarna i den 25:e omgången av Ligue 1 kommer att vara mellan Lille och Rennes. Detta blir den andra matchen för mastifferna denna vecka, eftersom de spelade i Conference League på torsdagen. Lille tog en viktig seger efter 3-0 borta mot Sturm Graz, vilket innebär att det franska laget troligen kommer att spela i kvartsfinalen eftersom deras returmatch kommer att spelas på Pierre-Morough.

Lille vs Rennes Match Preview

De kommande värdarna vann också sin senaste match i Ligue 1. Förra helgen tog Lille-spelarna besök av Reims med minsta 1-0. En omgång innan dess föll dock masarna med 1:3 borta mot Toulouse, och det var deras femte förlust i ligan totalt. Lille ligger för närvarande på fjärde plats i tabellen, en poäng före Nice och lika många bakom Monaco. Ledaren PSG är långt före eftersom de har en fjorton poängs ledning.

Rennes å andra sidan åkte på en förlust i den sista omgången av Ligue 1, vilket också bröt den förlustfria sviten i mästerskapet sedan den nionde december, då man föll med 1-2 mot Monaco. Med samma siffror förlorade de svartröda mot femtondeplacerade Lorient förra helgen och fick se sig akterseglade av Marseille, som lämnade dem på åttonde plats. Tre dagar tidigare kvalificerade sig Rennes till semifinalen i Coupe de France-turneringen efter att de eliminerat fjärdeplacerade Le Puy en Vellay med 3-1.

Lille vs Rennes Predicted Lineups

Lille: Lucas Chevalier; Tiago Santos; Leny Yoro; Bafodé Diakité; Ismaily; Benjamin André; Nabil Bentaleb; Edon Zhegrova; Angel Gomes; Hakon Arnar Haraldsson; Jonathan David;

Rennes: Steve Mandanda; Alidu Seidu; Warmed Omari; Arthur Theate; Adrien Truffert; Benjamin Bourigeaud; Baptiste Santamaria; Azor Matusiwa; Martin Terrier; Amine Gouiri; Arnaud Kalimuendo;

Lille vs Rennes Prediction:

Rennes och Lille gjorde totalt fyra mål i sitt första möte i den här upplagan av det franska mästerskapet. De två lagen spelade oavgjort 2-2 på Stade de la Route de Lorient och därmed har Rennes inte vunnit över Mastifferna på de nio senaste matcherna. Deras match på Pierre-Morois förra säsongen slutade också oavgjort då de två lagen spelade oavgjort 1-1 där. Jag tror att både Lille och Rennes kommer att lyckas göra ett mål i motståndarnas mål nu, men den här gången kommer poängen troligtvis inte att delas, utan alla kommer att gå till Mastiffens konto.

Lille vs Rennes Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad