Lyon – Le Havre Speltips 17.09.2023

Ligue 1 17 Sep 20:45

Det ser ut som att Lyon den här säsongen kommer att vara långt ifrån kampen om Ligue 1-titeln, där resultaten från de första omgångarna lovar ett mycket intressant lopp för varje position. För tillfället intar minnows till och med den sista positionen, men detta har sin förklaring i frånvaron av nyckelfigurer som Lopez, Lovren och Lacazette. Till dagens match mot nykomlingen Le Havre är det dock bara den kroatiske försvararen som är kvar i sjukstugan.

euro predictor

Lyon vs Le Havre Match Preview

Ganska bra gjort av de havsblå för ett lag som kommer från Ligue 2. Strax innan uppehållet besegrade man Lorient med 3-0 och bekräftade det goda intrycket framåt med totalt åtta mål på fyra matcher. Dessförinnan tog laget poäng av Rennes och Montpellier, medan den enda förlusten inkasserades av Brest. Samtliga av lagets matcher har bjudit på över 2,5 mål.

Senast Lyon och Le Havre spelade mot varandra var säsongen 2008/09, då Kiddies vann båda matcherna. Många år senare är favoriten återigen densamma och det verkar definitivt dags för värdarna att ta vägen med goda resultat. Värre än dem är dock att deras spel inte heller har varit av särskilt hög standard, och i två av de fyra matcherna har fyra mål inkasserats.

Lyon vs Le Havre Predicted Lineups

Lyon: Anthony Lopes; Saël Kumbedi; Clinton Mata; Sinaly Diomandé; Nicolás Tagliafico; Paul Akouokou; Rayan Cherki; Maxence Caqueret; Corentin Tolisso; Ernest Nuamah; Alexandre Lacazette; Mama Baldé; Johann Lepenant; Diego Moreira; Rémy Riou; Jake O'Brien; Skelly Alvero; Mohamed El Arouch; Ainsley Maitland-Niles; Jeffinho;

Le Havre: Arthur Desmas; Yoann Salmier; Arouna Sangante; Gautier Lloris; Christopher Operi; Josué Casimir; Abdoulaye Touré; Yassine Kechta; Nabil Alioui; Daler Kuzyaev; Mohamed Bayo; Rassoul Ndiaye; Samuel Grandsir; Emmanuel Sabbi; Andy Logbo; Issa Soumaré; Mathieu Gorgelin; Oualid El Hajjam; Étienne Youte Kinkoue; Nolan Mbemba;

Lyon vs Le Havre Prediction:

På söndag förväntar jag mig först och främst resultatrik fotboll. Fyra eller fem mål i matchen kommer inte att förvåna mig, och jag är redo för ännu en hemmaförlust mot Lyon, eftersom de två tidigare mot Montpellier och PSG slutade 1:4. Jag förväntar mig definitivt att gästerna gör minst ett mål i dagens match, och med Lacazette tillbaka är värdarna fortfarande favoriter och kommer säkert inte att avsluta utan att göra mål.

Lyon vs Le Havre Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

01:00 Copa América
Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad