Netherlands – Scotland Speltips 22.03.2024

Nederländerna är en av de stora favoriterna att göra bra ifrån sig och avsluta det kommande Europamästerskapet. Det första av fyra tester för tulpanerna, innan mästerskapet inleds, kommer att vara mot ett annat lag med en kvot för EURO 2024 – Skottland. Den senaste vänskapsmatchen mellan de två lagen bjöd på spännande ögonblick och fyra mål i en 2-2-omgång i juni 2021.

Netherlands vs Scotland Match Preview

Ganska sent lyckades Nederländerna behålla sin plats vid mästerskapet i Tyskland, men anledningen till det var deltagandet i den sista Nations League-turneringen och de kvalificeringsmatcher som drogs framåt i tiden. Tulpanerna slutade dock före Grekland i kampen om andraplatsen. De vann alla sina matcher utom de två matcherna mot Frankrike, som förlorades.

Skottland, å andra sidan, tog en plats på de tyska planerna efter sina första fem spelade matcher, där laget tog 15 poäng. Skottarna noterade också en 2-0-framgång över Spanien under den perioden, liksom en 2-1-vinst mot Norge. Den sista tredjedelen av 2023 var dock inte framgångsrik för Guiders, som misslyckades i fem matcher i rad och led tre nederlag mot starka namn som England, Spanien och Frankrike, medan de i kvalet delade poängen med Georgien och Norge och släppte in fem mål.

Netherlands vs Scotland Prediction:

Nederländerna spelade en hel del målrika matcher förra året, med åtta av de tio matcherna med mer än 2,5 mål. På hemmaplan vann tulpanerna med 3-0 mot Grekland och 2-1 mot Irland, och dessa två lag kan vara närmare Skottlands klass. I Guiders tio matcher förra året var det återigen överlägena som dominerade – sju stycken. Överraskande nog har dock Skottlands försvar under de senaste matcherna inkasserat en hel del mål och bara släppt in ett mål under de fem första matcherna. England, Spanien, Frankrike, Georgien och Norge har alla inkasserat så många som 14 träffar.

Netherlands vs Scotland Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad