Rennes – Marseille Speltips 17.03.2024

Ligue 1 17 Mar 17:05
Rennes badge Rennes
dldwww
Marseille badge Marseille
wwwldl

Rennes gästar Marseille, det enda laget i Ligue 1 med tre raka segrar. De svartröda är å andra sidan utan framgång under denna period. Först spelade man oavgjort 1-1 borta mot PSG, sedan föll man 1-2 hemma mot Lorient och kom till 2-2 i sitt besök hos fjärdeplacerade Lille. De kommande motståndarna ligger för närvarande precis bredvid varandra. Marseille är sjua, bara tre poäng före Rennes.

Rennes vs Marseille Match Preview

Segrarna i Ligue 1 för de kommande gästerna var över Montpellier, Clermont och Nantes. Den förstnämnda besegrades med 4-1, den andra med 5-1 och den tredje med 2-0. Mellan dessa tre framgångar tog de vita också två segrar i Europa League, men den här veckan åkte man på en 1-3-förlust mot Villarreal. Det var dock inte ödesdigert, eftersom Marseilles spelare hade säkrat en fyramålsledning inför returmötet på Estadio de la Ceramica, efter att ha vunnit med 4-0 på Stade Velodrome veckan innan.

Rennes och Marseille har redan spelat två inbördes matcher den här säsongen. De vita vann med 2-0 i Marseille-mötet, men föll sedan borta på Stade de la Route de Lorient. Deras duell var i 1/16-finalen av Coupe de France-turneringen. Rennes gick dock vidare efter straffläggning eftersom ställningen var 1-1 under ordinarie tid. Båda lagen tog totalt arton straffar för att avgöra en vinnare. Målskytt för Marseille var försvararen Samuel Gigot, som inte har spelat en match den här månaden eftersom han är skadad.

Rennes vs Marseille Predicted Lineups

Rennes: Steve Mandanda; Guéla Doué; Warmed Omari; Jeanuel Belocian; Adrien Truffert; Azor Matusiwa; Baptiste Santamaria; Benjamin Bourigeaud; Amine Gouiri; Ludovic Blas; Arnaud Kalimuendo;

Marseille: Pau López; Chancel Mbemba; Bamo Meïté; Leonardo Balerdi; Quentin Merlin; Jordan Veretout; Pape Gueye; Amine Harit; Ismaïla Sarr; Pierre-Emerick Aubameyang; Iliman Ndiaye;

Rennes vs Marseille Prediction:

Bortsett från att Rennes slog de vita efter straffläggning, är laget obesegrat mot sina rivaler i de fem senaste sammandrabbningarna. Under den senaste säsongen tog Marseille tre poäng från sitt besök på Stade de la Route de Lorient efter att ha besegrat de svartröda med 1-0. Endast en gång i sina fem senaste matcher på denna stadion har mer än två mål fallit och nu förväntar jag mig att se totalt bara ett mål eller två igen, eftersom jag tycker att båda lagen är ganska jämnt matchade och kommer att kämpa för att välja en vinnare.

Rennes vs Marseille Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad