Sassuolo – Udinese Speltips 01.04.2024

Serie A 01 Apr 14:00
Sassuolo badge Sassuolo
lwllll
Udinese badge Udinese
lwdldw

Efter elva raka säsonger i Serie A är Sassuolo i allvarlig fara för nedflyttning den här säsongen. Med en rad dåliga resultat halkade laget ner i tabellen och befinner sig nu på den näst sista platsen. Inget är dock förlorat ännu och vägen upp bör inledas idag hemma mot Udinese. Gästerna ligger hela fem placeringar före, men bara fyra poäng före sina motståndare, och de är fortfarande långt ifrån att säkra en plats i Italiens elit nästa säsong.

Sassuolo vs Udinese Match Preview

I sin senaste match förlorade Sassuolo 0-1 borta mot Roma, en av många förluster för laget under det nya året. Segrar är verkligen sällsynta, och den senaste av dem var i den föregående hemmamatchen mot Frosinone med 1-0. Under åren har vi blivit vana vid att Sassuolos lag är mycket effektiva, detta är inte exakt fallet den här säsongen, och det stora problemet är lättheten med vilken skott släpps in.

Udinese förlorade också i den senaste omgången, som det hände hemma mot Torino. Laget är dock i mycket bättre form jämfört med sina motståndare, eftersom man bara har förlorat två av de senaste sju mästerskapsmatcherna, där de svartvita också har visat upp ett mer solitt försvarsspel. Deras möten fortsätter att ofta sluta oavgjort, vilket har skett i över 50% av omgångarna hittills.

Sassuolo vs Udinese Predicted Lineups

Sassuolo: Andrea Consigli; Marcus Pedersen; Ruan; Gian Marco Ferrari; Mattia Viti; Uroš Račić; Pedro Obiang; Matheus Henrique; Grégoire Defrel; Andrea Pinamonti; Armand Laurienté;

Udinese: Maduka Okoye; João Ferreira; Jaka Bijol; Lautaro Giannetti; Roberto Pereyra; Sandi Lovrić; Oier Zarraga; Martín Payero; Hassane Kamara; Florian Thauvin; Isaac Success;

Sassuolo vs Udinese Prediction:

I likhet med min analys av matchen mellan Cagliari och Verona förväntar jag mig en ganska taktisk drabbning här, där jag inte tror att situationer kommer att finnas i överflöd. En 2-2 oavgjort avslutade säsongens första möte mellan de två lagen, och rivaliteten har erbjudit gott om skott under de senaste mötena. Den här säsongen deltar dock båda lagen ofta i möten med mindre än 2.5 mål, och de är tre i rad i tillgången till Sassuolo. I fyra av Udineses senaste matcher, å andra sidan, har detta också varit ett vinnande spel.

Sassuolo vs Udinese Rätt resultat
Correct Score: Add to betslip Odds: Gamble responsibly 18+

Today's Predictions

01:00 Copa América
01:00 Copa América
Sports Betting Predictions and Football Betting Tips at Sports Betting Lad